Во пресрет на големиот христијански празник Свети Василиј Велики, или Православна Нова година, од манастирот Св. Преображение во село Зрзе, објавија прекрасна фотографија со порака на големиот Светец.

“Оставете ја тагата заради тоа што го немате и научете се да благодарите за она што го имате”. – Свети Васлиј Велики

Извор: Маркукуле

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.