По овие неверојатни слатки на Instagram сите полудеа, а ние и би ги пробале!

Денес сакаме да ви ја претставиме Елена Гнут, младата слаткарка од Русија, која од своите слатки прави вистински ремек дела. Оваа млада и пред се сестрана “уметничка“, со многу вештина ги исполнува очекувањата на сите возрасти, кога во прашање се фини слатки, а користи цртежи, цвеќе, фигури, овошје и други слатки украси кои сама ги изработува. Затоа и не е чудно што таа на својот  Instagram профил има повеќе од 140 илјади следбеници, кои редовно ги воодушевува со новите слатки приказни.

Уживајте заедно со нас во овие слатки, уметнички ремек дела!

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.