Се вели дека во собите на Принцот Џорџ и Принцезата Шарлота, Kатрин и Вилијам имаат мебел од Икеа, па Шведскиот гигант предложи неколку парчиња кои би биле совршени за кралското бебе.

Како ќе биде уредена собата на новото кралско бебе?

‘Се гордеам што за секого имаме по нешто,’ изјави шефот на дизајн на Икеа, Маркус Енгман, кога двојката беше во посета на Стокхолм. ‘Токму тоа сакаме да биде Икеа – за сите луѓе на светот, за краслки семејстyва и за обичниот народ.’

Па кој подобро да советува со што може да биде опремена новата бебешка соба? Агниешка Лацховиц, лидер за продажба на детски производи за Икеа ОК и Ирска советува кои парчиња мебел и акцесоари би биле идеални за краска бебешка соба. Погледнете во прилог.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.