Кога дизајнерите размислуваат за детската креативност, можат да ја користат својата фантазија и да не ги пратат модните трендови. Детскиот мебел треба да биде практичен, безбеден и многу убав.

Погледнете неколку примери на феноменални детски маси, кои можат да се користат за ралични детски активности. Секоја од нив го задоволува главното барање, а тоа е да го привлече детското внимание. Некои од моделите се обликувани во куќичка, автомобил па дури и во шарен авион.

Скоро сите од нив имаат доволно простор за цртање и пишување, па дури и за одлагање на предмети. Исто така постојат ии решенија кои овозможуваат удобно седење и во малите, детски соби.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.