Инвестирањето во шик черга не е активност исклучиво резервирана за студените месеци од годината. Никогаш не е премногу рано да се почне со планирање да го замениме тој удобен текстуриран килим за лесна алтернатива, која што ќе го освежи нашиот простор, надополнувајќи ја ревитализирачката естетика на следната сезона – опцијата со бои е добар пример.

Од класични, јутени и ткаени черги, погледнете неколку такви примери за инспирација.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.