Пребарува: Култура

Архитектура
Посета на манастирот Св. Јоаким Осоговски – еден од најубавите во Македонија
Од

Крива Паланка е источната порта на нашата држава, прекрасен град сместен во пазувите на Осоговските Планини и устието на две реки, Крива Река и Дурачка…

Забава
МНТ гостува во Москва
Од

Македонскиот народен театар со претставата „Разговори во четири очи“ на режисерката Нина Николиќ, според текстот на Ингмар Бергман, а во адаптација на Тамара Барачков, ќе…

1 2 3 12