Кога ќе ја видите внатрешноста ќе Ви стане јасно поради што сите се воодушевуваат

Надворешниот изглед на оваа куќа навистина не ветува многу. Стара е 339 години и малкумина би очекувале нешто убаво да се крие внатре. Се наоѓа во Cornwall, Англија, а сопствениците навистина ја уредиле на посебен начин. Изгледа многу удобно, а дебелите ѕидови, нискиот таван и малите прозорци, сепак кажуваат дека се работи за многу стара куќа.

Уживајте!

Фотографии: News Linq

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.