Британскиот бренд “Kast”  ја претстави својата нова серија бетонски лавабоа наречени “Kast Canvas”. Колекцијата претставува постоечка алтернатива на традиционалните производи за бањи со оригинален дизајн.

Каст ја претстави новата серија на дезенирани бетонски лавабоа Kast Canvas

Серијата се состои од три лавабоа со различна големина и дизајн: ‘Kast Canvas нуди два правоаголни и едно кружно лавабо со различни дезени.  Секое лавабо е веќе достапно за нарачка низ светот во секоја од  боите на Kast.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.