Доаѓа пролетта и сите сакаат што повеќе време да поминат надвор. Michael Hilgers дизајнираше нешто практично за терасите.

Ова иновативно парче мебел во облик на кука лесно се поставува на оградата и не бара дополнителна инсталација. Воедно добивме мини маса за појадок или место за работа на компјутерот и саксија за зеленило. масата е направена од рециклиран полиетилен и се произведува во повеќе различни бои: црна, портокалова, црвена…

Цената на оваа маичка изнесува околу 140 евра и се продава “онлајн“. За жал, немаме податок дали може да се нарача и од Македонија.

Извор: Gradnja.rs

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.