Дали имате или изнајмувате стан со големина на плакарот?  Дали сте очајни да постигнете прекрасен дизајн во вашите Лилипутански одаи? Без разлика дали имате темен подрум со потреба за осветлување или гарсониера на која и недостасува добар распоред – ние сме тука да ви помогнеме! Имаме идеи за се, од чување на облеката, до мебел и боја. Пред да знаете, вашиот мал стан ќе личи на дворец…

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.