Шести дел – претсобје

Претсобјето  е првиот впечаток што луѓето го добиваат за вашиот дом, па затоа заслужува да изгледа добро.  Тоа е местото каде што ги прикажувате вашите омилени предмети и го поставувате тонот за остатокот од просторот. Не треба многу да чини; всушност, поголемиот дел од него може да биде со сентиментални парчиња кои веќе ги имате, но пронајдовме две парчиња од IKEA,  кои вашето претсобје ќе го направат достојно за на  Instagram.

Како да направите вашиот дом да изгледа скапо со само 100 Eвра во IKEA, шести дел

IKEA Lakheden лустер

Како да направите вашиот дом да изгледа скапо со само 100 Eвра во IKEA, шести дел

Оваа прекрасна висечка светилка нуди сосема доволно светлина за премин на вашите гости од надвор, внатре.  Мека и светла со шик модерен допир.

IKEA Norraker клупа

Како да направите вашиот дом да изгледа скапо со само 100 Eвра во IKEA, шести дел

На секое претсобје му е потребна клупа, а оваа е со одличен стил и примена.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.