Трпезариите се луксуз кој не секој го има, но сите сакаме да седнеме кога јадеме!  Овој одличен DIY ќе ви овозможи да создадете комплетно ‘нова’ соба дури и во најмал простор.

Генијалноста на овој агол се состои во тоа што со него се создаваат додатни седишта за забави, но исто така, тој претставува совршено, интимно катче за романични оброци за двајца.  Најдобриот дел е тоа, што ова катче нема поглед кон остатокот од домот. Без оглед на тоа, колку го сакаме нашиот дом, убаво е да се излезе понекогаш, а јадење додека гледаме низ прозорецот е речиси како да сте во ресторан. И толку многу поевтино и поудобно!

Извонредно решение за мал дом без трпезарија

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.