Пребарува: Уметност за секого

Uncategorized
Стан кој е прикажан на водечките портали за ентериери и најдобрите телевизии
Од

Овој шведски апартман се наоѓа во типично скромна, ниска зграда во Стокхолм, но има импресивен ентериер, а може да се каже дури и спектакуларен. Масивните…

Архитектура
Внесете го духот на Јапонија во вашата градина
Од

Дизајнот на јапонската градина создава убавина на природен пејзаж во мали простори во природна средина. Сите елементи на ориенталниот градинарски дизајн се меѓусебно поврзани со…