Пребарува: Уредување на камин

Uncategorized
Стан кој е прикажан на водечките портали за ентериери и најдобрите телевизии
Од

Овој шведски апартман се наоѓа во типично скромна, ниска зграда во Стокхолм, но има импресивен ентериер, а може да се каже дури и спектакуларен. Масивните…