Пребарува: Направи сам

Направи сам
Како едноставно и природно да се ослободите од инсектите во домот со помош на ова растение?
Од

Никој не сака пајажина на ѕидовите и во ќошињата на плафоните. Уште помалку сакаме тормозење од комарците во летните денови и ноќи. Затоа е вечно…

Направи сам
Дали знаете што ќе се случи доколку во машината за перење ставите фолија ?
Од

Дали вашата машина за перење сте ја преполниле со облека, дали сте претерале со количината на детергент? Која температура да се постави? Дали вашата фина…

Дизајн
DIY алтернативи за новогодишни елки
Од

Напуштањето на концептот за традиционалната елка остава простор за многу поинакви, креативни алтернативи, што допринесе во последните неколку години да се појават навистина интригантни, уметнички…

1 2 3 11