Развојот на стогодишното занаетчиско наследство, користењето на најсовремени технологии и постојаниот стремеж кон најдобар квалитет се основните вредности кои се втемелени во срцето на Potoccо.

Овие вредности се преточуваат во исклучителниот талент за занает кој се изразува во маестралната способност на компанијата да работи со различни материјали, како што се дрво, метал, мермер, стакло и јаже во создавањето на иновативни производи со висок квалитет.

Изборот на производи претставени во Април оваа година го отелотворува фаворитот на Потоко. Престижниот пар на дизајнери оживеа хармонична колекција комбинирајќи ги својствените таленти на компанијата за производство на столици и маси, со потребата од нов животен простор, кои се протегаат од кабинети до тапацирани седишта, со акцент на декоративните додатоци.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.