Пребарува: Мали станови

Дизајн
Мал стан од 29 м2
Од

Ги сакаме убаво уредените мали ентериери. Еден таков мал стан, модерно уреден, од 29 м2 ви претставуваме денес. Централниот дел од ентериерот се состои од…

Архитектура
Дом од 25 м2
Од

Ви претставуваме канадска куќа на тркала, која е уште еден пример, како во многу малку квадрати можеме да сместиме сѐ, за удобен престој. Оваа куќарка…