Џон Николсон успеа да направи луксузна вила за птици висока 190 сантиметри, долга 223 сантиметри и широка 134 сантиметри. Вилата за птици е направена во стил на XVII век и има три ката.

Неверојатната куќа за птици има решеткасти подови за да го олесни чистењето на истите, а чини неверојатни 9.000 евра..

Извор: Profimedia / Aвтор: Profimedia

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.