Нa оваа возбудлива изложба во Somerset House,  од 18 до 24 Септември 2017, дизајнери од цел  свет, ќе ги поместуваат границите на дизајнот.

Триесет водечки имиња преку инсталации  ќе демонстрираат начини на кои тие ги тестираат границите во индустријата – независно дали станува збор за  редефинирање на лустер, или пак, создавање на одржлив мебел.  Јагуар ќе претстави инсталација во две соби, која го нагласува креативниот процес што стои позади дизајнот на класично убавиот, а сепак високо технички совршен автомобил на иднината.  Исто така, дизајнерите ќе работат и на проекти во живо.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.