Пребарува: Барови, Ресторани

Архитектура
Snøhetta го реновира ентериерот на поранешниот дом на ресторанот Noma во  Copenhagen
Од

Работејќи на различни проекти, Snøhetta има комплетирано музеи и изолирани колиби, а неодамна, Норвешката фирма ги заврши ентериерите на ‘Barr’, новиот ресторан во сопственост на…

Архитектура
Snøhetta го дизајнираше првиот подводен ресторан во Европа
Од

Дизајнирајќи некои од најзначајните светски јавни и културни проекти, Snøhetta му додава уште едно обележје на својот широк репертоар.  Во најјужната точка на Норвешкото крајбрежје…

Архитектура
Официјално најдобриот коктел-бар во светот се наоѓа во Лондон
Од

Официјално најдобриот коктел-бар во светот се наоѓа во Лондон Секоја година, храбрите воини од Spirited Awards превземаат тешка мисија за идентификување на најдобрите барови на…

Архитектура
Стара продавница во Јужна Италија трансформирана во тропски коктел бар
Од

Diorama трансформираше стара продавница во Јужна Италија во тропски коктел бар Италијанското студио Diorama трансформираше стара продавница во Puglia во бар и ресторан со тропски…