Најомиленото осветлување од Икеа, лустерот Sinnerlig  е огромен хит уште од самото појавување на пазарот во 2015 година.  Дизајниран од Ilse Crawford (според нас, една од најдобрите соработки на IKEA беше колекцијата на Ilse Crawford), секој лустер е рачно изработен од бамбус , чиј перфориран облик дава одличен одблесок кога е вклучен.  Некогаш поврзуван со бохо домовите, сега иконскиот лустер на Шведскиот гигант можете да го видите во најинтересните домови и тоа во сите стилови- од индустрики до минималистички.

Иако тој изгледа одлично онаков каков што е, ние никогаш не сме против декоративно освежување.  Всушност, видовме неколку интересни преобразби кои дефинитивно се инспиративни. Погледнете неколку од нашите омилени трансформации на лустерот Sinnerlig.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.