ТРЕНД: Темно зелени кујни

Од

Без разлика дали станува збор за длабока сива или мастило сина, неспорно е дека темните кујни повторно се враќаат во…

Четири бањи (една куќа)

Од

Признавам, малку бев изненадена кога сфатив дека овие бањи припаѓаат на една куќа!  Во првата се употребени подни и ѕидни…

ТРЕНД: Темно зелени кујни

Од

Без разлика дали станува збор за длабока сива или мастило сина, неспорно е дека темните кујни повторно се враќаат во…

Црна боја во бел апартман

Од

Овој дом изграден во 1960 – тите имаше модерно преуредување, па сега ентериерот е светол, бел, зачинет со црни детали…

Црна боја во бел апартман

Од

Овој дом изграден во 1960 – тите имаше модерно преуредување, па сега ентериерот е светол, бел, зачинет со црни детали…

Идеи

Направи сам (DIY)

Во домот на познатите